Post by privhecbuytesu on Mar 11, 2022 22:40:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Score! Match - PvP Soccer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Score! Match - PvP Soccer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод більше дорогоцінних каменів ▞▞▞
▞▞▞ Score! Match - PvP Soccer 2022 version ▞▞▞
Гра досить справедлива, але її можна було б покращити, щоб зробити її більш реалістичною, особливо в контролі над командою та її гравцями. Ви неодмінно повинні додати опцію, наприклад, торкнутися екрана, щоб змусити гравця вибрати пас. Відсутність постукування, що дозволяє гравцеві бігати з м’ячем. І застосування тактики допомогло б, зокрема, навчити крайніх захисників залишатися позаду. Також було б непогано додати функцію натискання, щоб воротар вийшов. Ці зміни можуть значно покращити гру.
Класна гра для того тобі в битий час
得分!比賽 - 多人足球 體育競技 fpa
Дотримуйтеся мого слова, будь ласка, що зупиніться, просто через молот гра втратила свою красу, тому багато гравців марні лише через молот, ви бачите, коли новий гравець вступає в гру і наймає двох або трьох молотів, він стає господарем гра, то який сенс мати супергравця? І ті, хто грає в це роками, повинні програти новачкові замість того, щоб мати таку кількість супергравців.
Забагато пісні пукає з нагородами, оновленнями тощо. Хіба ми не можемо просто грати у футбол?
Занадто добре. Єдина проблема полягає в тому, що в портреті, якби це було б у альбомному, це було б так добре.
топ
Score! Match - PvP Soccer Spordimängud jmgn
Ви знаєте, що я б поставив цій грі 0 зірок, які ви повинні заплатити, щоб виграти, немає офсайдів
Класна зі своїми нюансами
Молодці гра дуже цікава, і захоплива. Score Match це найкраща спортивна гра яку я коли будь гравець! Молодці!!!
У грі найбільше розчаровує ШІ для гравців (мої товариші по команді забирають у мене м’яч), ведення в нелогічних напрямках (дуже розчарування), проблеми з підключенням до сервера і змушує мене лютувати майже щоразу (моя команда завжди віддає один на один). ситуації опонентам) Мав це два дні, більше не міг стримувати злість
тупо що з нетом
Score! Match - PvP Soccer Spordimängud jmgn
Хороша гра)
Я ввійшов за допомогою свого облікового запису Facebook, але все ще не можу грати зі своїми друзями, тому виправте це, будь ласка
Дуже хороша гра, але ви повинні покращити можливості воротаря. У пенальті варіанти воротаря непогані. Дуже привабливий. Я рекомендую цю гру
Останнє обнова х**ня не можливо забити
Ця гра хороша, але проблема полягає в тому, що гравці не показують свої навички Приклад АРХІТЕКТ, коли карта АРХІТЕКТ 6 рівня, карта показує свої навички близько 34 або 35, але вони не показують свої навички в матчі на арені Отже, це робить гру несправедливою, тому я просив би вас виправити цю проблему дуже скоро
Вершина логічних переміщень гравців і дій
це дійсно гарна гра, ви встановлюєте цю гру, але гра не має прапора Афганістану, я незадоволений
Не находить гравців
Thief Puzzle - あなたはそれを盗むことができますか? パズル aew
Будь ласка, графіка низька погана. Хороший ультраграфічний показник герой 2020 року
Чудова гра, але реклами занадто багато, і я також, яку я можу замінити під час гри, буде краще
Ви починаєте грати в гру і думаєте, що це хороша гра, але потім ви бачите її справжні кольори. Чому я граю проти команди з максимальним рівнем 9 і 10, а я на Арені 5? Здається, людям, які витрачають гроші на цю гру, пощастило більше
Любив грати. Граю вже тиждень і досі мені це не набридло. Якщо зробити цю гру трохи краще, враховуючи всі пропозиції, я на 10000% впевнений, що оцінка! Матч потрапить на перше місце в футбольному жанрі.
Мені подобається гра, але я все більше розчаровуюсь. Здається, я не можу перевищити рівень 8, я був понижений і підвищений приблизно 17 разів. Я не розумію, що відбувається з грою, я витратив гроші на придбання платинових коробок, щоб покращити свою команду, і нічого не працює. Дуже дуже розчарований!!!!!! Ви зовсім не поважаєте людей, які витрачають гроші на цю гру!!!! Немає порівняння між рівнями навичок гравців!!!!
Тут насправді нема чого говорити, це хороша гра, але вона потребує більше роботи, особливо над алгоритмом для
Я футбольний фанат, хороша гра, деякі дії можуть бути однаковими постійно, будь ласка, змініть цю дію, коли пас м'яч на ворота, протилежний гравець веде м'яч і отримує м'яч тощо......
Мене завжди кличуть у офсайд або за підмітку, але майже ніколи не викликають за мене.. дуже засмучує, я виграю 1 гру або 2, тоді вони змушують мене програвати 4 або 5
розробники доделайте гру.Без грошей цю гру пройти не отримаєте я Не введіть на розводняк.Как можна 5уровнем ігати проти8 це нереально граєш і на одному місці.Ответ дайте на питання
Score! Match - PvP Soccer Sport wipc
No esta mal el juego pero yo le pondria eqipos para elegir
Score! Match - PvP Soccer Sport wipc
Насправді я б поставив цьому півзірки просто через жахливий матч у цій грі
Спочатку гра була фантастичною, але тепер люди легко обманюють, і це робить її неможливою 🚮