(Android/iOS) Hotel Frenzy: Home Design codul de înșelăciune crește cristalele
Mar 11, 2022 22:34:41 GMT
Post by privhecbuytesu on Mar 11, 2022 22:34:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codul de înșelăciune crește cristalele ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Frenzy: Home Design 2022 version ▞▞▞
Hotel Frenzy: Home Design एडवेंचर hxc
Grozav
Joc acest joc de ceva vreme și acum sunt la nivelul 22, așa că am decis să analizez exact ce am făcut jucând jocul timp de 30 de minute. Acum, NU este obligatoriu să vizionezi toate aceste reclame, dar primești bonusuri pentru a face acest lucru, cum ar fi pietre prețioase, aur, boost-uri, timp redus pentru upgrade-uri sau recompense duble, deși uneori, am primit două reclame redate în loc de doar una și uneori, anunțul era gol și trebuia să ies din joc și să revin. Asta s-a întâmplat de 3 ori în 30 de minute. Am avut și 2 reclame care tocmai s-au jucat la sfârșitul nivelurilor. Dar numărul final a fost în 30 de minute: 13 reclame, 3 reclame goale, JUCAT 2 NIVELURI, au decorat holul o dată. Asta a fost în 30 de minute. Dar, dacă nu te grăbești, cred că nu este un joc rău. Probabil că o voi mai juca puțin, dar nu mă vedeți că cheltuiesc bani pe el. Le ofer deja suficiente venituri din reclame. Cât despre cum se joacă jocul? Oaspeții vin la hotel, le spui în ce cameră să meargă, aleargă aducându-le lucruri de mâncat sau de băut, verifică-i, poate le iei un taxi și speră că vor rămâne fericiți și vor curăța camera după aceea.
Am jucat acest joc în fiecare zi până când nu m-a lăsat să joc, am fost în contact cu asistența pentru clienți și nu au nicio idee. NU PIDERI TIMPUL!
Super tare jocul
Mi-a plăcut jocul până am ajuns la lol 37 și nu am mai avut upgrade-uri. Ar fi mai bine dacă am putea face upgrade la niveluri mai mari. Cred că va trebui să șterg acest joc și să găsesc altceva de jucat.
E ok.
Acest joc este atât de bun
I-ar fi dat acestui joc 5 stele, este foarte distractiv, dar trebuie să cheltuiești bani pentru a trece de nivel. Îmi place că nu sunt prea multe reclame, dar multe dintre niveluri sunt greu de depășit și costă mult prea multe diamante pentru a continua un nivel dacă nu îndeplinești obiectivul, determinându-te să cheltuiești bani pe diamante fie pentru a reuși, fie pentru a continua.
Mirrors of Albion 冒險 dmca
Descarcasem acest joc DAR e prea greu sa trec de un nivel de parca nu am reusit sa trec prin nivelul 16, serios? Ar trebui să păstrați jocul provocator, dar nu atât de provocator încât oamenii să nu poată trece - asta m-a forțat să șterg acest joc. DAR apreciez foarte mult dezvoltatorii pentru că au răspuns la toate recenziile oamenilor - treabă bună. În cea mai mare parte, aplicațiile ignoră plângerile oamenilor. Cu siguranță îmi răspund după ce am făcut aceste modificări. Mulțumesc mult pentru a citi recenzia mea.
Joc bun, dar ar fi bine să ai un asistent pentru că clienții vin foarte repede.
Jocul devine dificil pentru jucător să continue! Trebuie să cumpărați articole pentru a continua.
Ar trebui să avem o opțiune de a cumpăra power-up-uri folosind monedele pe care le câștigăm... Fără power-up-uri, nivelurile superioare ale jocului devin plictisitoare, deoarece nu le putem finaliza fără power-up-uri.
Foarte frumos!
E un joc interesant și plăcut
Drăguț joc Lucrez la recepție la un hotel amuzant când există timp de nefuncționare lol. Dar grafica are nevoie de un impuls
Joc grozav și distractiv. A trebuit sters. A început să devină scump pentru a depăși nivelurile.
Unele niveluri imposibil de depășit dacă nu plătiți pentru boosters
Jocuri grozave, dar dacă trebuie să faceți upgrade la anumite lucruri, trebuie să folosiți diamantul.
Bine a funcționat bine pentru o vreme, dar din anumite motive nu se încarcă acum. Este actualizat la cea mai recentă versiune. Dacă nu se rezolvă în curând, va trebui să șterg
Prima dată am dat acestei aplicații 5 stele, dar acum am probleme cu înghețarea recompenselor publicitare, așa că nu le puteți revendica, precum și noul eveniment, nici nu puteți revendica acele recompense chiar dacă achiziționați permisul de aur. Deci foarte frustrant! Deci, practic, dacă nu puteți cheltui bani pe această aplicație, nu încercați să jucați, deoarece nu veți ajunge departe fără a colecta recompense pentru reclame. Am raportat această problemă de mai multe ori și nu a fost remediată. ☹️☹️
Ca multi
1. Acest joc este foarte distractiv. Tind să iubesc astfel de jocuri. DAR 2. Unele dintre niveluri sunt imposibil de depășit DACĂ DACĂ plătiți bani pentru sporuri și upgrade-uri. În opinia mea, este foarte nedrept. Mai ales când oamenii sunt strânși la bani și vor doar să aibă un joc distractiv de jucat și de relaxare. Am cheltuit în jur de 20 USD pentru a depăși doar 5 niveluri și acum sunt blocat la un nivel pe care nu îl pot depăși decât dacă cheltuiesc mai mulți bani. Obține „41” de aprecieri cu doar 16 clienți cu modul în care ai configurat-o. Doar nu.
reclame reclame reclame... reclame cand nu-l alegi ... oricum primesti un anunt si daca alegi apoiad.... redeaza un alt reclam fkn imediat dupa....asta e BS
Jocul pare a fi interesant, dar întotdeauna se blochează și încetează. Este frustrant😞😩😩😩😫. Vă rugăm să îmbunătățiți. Tnx . Și este nevoie de foarte foarte mult timp chiar și pentru a începe.
Hotel Frenzy: Home Design Sarguzasht vmw
Am terminat toate hotelurile și apoi îmi spune să termin toate camerele de hotel înainte ca avionul să plece. nu pot continua. I-aș da 5 stele, cu excepția acestui lucru, deoarece acesta este un joc bun.
Hotel Frenzy: Home Design Macəra tqyq
Concept grozav. Cu toate acestea, nivelul de dificultate nu se potrivește cu cantitatea de diamante disponibile pentru upgrade. Așa că rămâneți blocat așteptând bonusul de conectare zilnic sau trebuie să plătiți pentru a juca. Strica experiența generală.
Hotel Frenzy: Home Design Eventyr wksd
Acesta este un joc foarte frumos 👍 💕😍
Aș da stele negative dacă aș putea. Am făcut câteva achiziții mici în aplicație. Am observat că acum există taxe în contul meu care nu au fost autorizate. Sunt foarte supărat de acest lucru și voi șterge imediat aplicația!
Jocul după al 7-lea cer nu se încarcă... Este încă în stadiul de deschidere în curând
Destul de distracție arde timpul dacă îți plac jocurile de gătit sau distracția în ritm rapid, este grozav, nu prea multe reclame
Hotel Frenzy: Home Design Macəra tqyq
NU îți pierzi timpul!, mai întâi a fost uimitor și incitant, dar odată ce ai ajuns la un alt nivel, este atât de greu să treci CHIAR, trebuie să obții O MULTE PRECIOARE pentru a îmbunătăți producția, camera, curățarea fructelor o mulțime de upgrade-uri Am o mulțime de bani în jocul respectiv, totuși, pietrele sunt atât de greu de obținut, trebuie să urmărești și să urmărești atât de multe reclame, trebuie să încerci și să încerci același nivel, deoarece fără pietre prețioase va fi foarte greu să treci de fiecare nivel. Și, de asemenea, un lucru, acest joc este într-adevăr pentru reclame, nu pentru timpul de joacă în serios.