(Android/iOS) Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games krāpšanās kods daudzas primogēmas
Mar 11, 2022 22:13:44 GMT
Post by privhecbuytesu on Mar 11, 2022 22:13:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods daudzas primogēmas ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games 2022 version ▞▞▞
Tas nekas
Šī spēle ir patiešām garlaicīga, un viss, ko jūs darāt, ir turiet nospiestu, un tas ir tas, ko jūs varat pieskarties, bet patiesībā viss, ko jūs darāt, ir jaunināšana, paplašināšana, jaunināšana un paplašināšana, un gandrīz tas ir viss, tajā nav nekā cita, izņemot to, ka tā ir garlaicīga.
Es nepirku nevienu reklāmu un joprojām skatos visas reklāmas, kāda velna pēc, man ir pa pusei kārdinājums dzēst spēli. Man tas ļoti patika, bet tad tas notika, piešķirot piecas zvaigznes, bet mēs redzēsim, vai kaut kas notiks vai es saņemšu savu varbūt naudu atpakaļ
Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games Simulaatio gzp
Pagaidām spēle ir jautra, un man tā patīk. Bet tā ir klikšķu spēle, un ar to tiešām nav daudz ko darīt, un tā var kļūt garlaicīga, taču tā nogalina laiku
Tik labi
Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games உருவகப்படுத்துதல் jxke
Patiešām patīk, tikai lieta, kas man nepatīk, ir tā, ka, pārtraucot klikšķināt, visi cilvēki apstāsies. Tas ir nepatīkami, lūdzu, izlabojiet to
Nevaru izveidot saiti ar savu Google kontu, kā TF es varētu saglabāt? Nekavējoties atinstalējiet
Boooooooring un nav pogas, lai izslēgtu šo infernālo mūziku
izlabojiet pamācību, lūdzu, jo bagiju
Wow
pārāk bērnišķīga spēle
Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games உருவகப்படுத்துதல் jxke
Diezgan garlaicīgi
Divisioni in colonna Istruzione finx
Viņi nepārvietojas kā parasti darbinieki, ir nepieciešams atjauninājums
Garlaicīgi!!! Viss, kas jums jādara, ir jāpieskaras ekrānam... 2 īkšķi uz leju
Tā ir tik garlaicīga spēle
Šausmīga spēle. Es pelnu miljonu sekundē... Kāpēc es maksātu 7 USD REĀLĀ naudā par 6 miljoniem zelta. Labajām atsauksmēm ir jābūt no darbiniekiem. Ja jūs maksājat par bez reklāmām.. Kāpēc man joprojām ir jāskatās video, lai izlaistu misijas. Grafika ir šausmīga. Darbojoties varoņi taisa dusmīgas sejas. Spēles temps ir izslēgts. Jūs galvenokārt tikai skatāties uz ekrānu. Nekas nav jādara, kā tikai dīkstāvē, ja vien nevēlaties nepārtraukti pieskarties tālrunim vai stundu turēt to nospiestu. Nē nē nē
Pārāk stāva cena, lai pēc neilga laika izvērstu.
Šī spēle ir vissliktākā. Man viesnīcu impērija ir jautrāka un radošāka nekā šī spēle.
Nu ļoti lēni
Nav dīkstāvē. Nav magnāts. Nevis vadība. Vienkārši neprātīgs klikšķētājs.
Tik slikti
Man patīk dīkstāves magnāta spēles, bet man nepatīk klikšķināt spēles, jo tas ir jauki, ka nav apmierināts
Man tas ļoti patīk, bet ja viņi nesadusmotu darbā pieņemtos cilvēkus, man tas patiktu vairāk kā daudz vairāk😀😀😊😊
Tā ir jauka spēle, un tā ir lieliska
Garlaicīgi! 🙄😕 Darbība slēgta..
Jauka spēle, skaista, tik jauka, tāpēc es piešķiršu 5 zvaigznes ar 1 zvaigzni, kāpēc es nedodu??
ES mīlu šo spēli! Bet iemesls, kāpēc es to novērtēju ar 3 zvaigznītēm, ir tāpēc, ka VIENĪGAIS, ko jūs darāt, ir pieskarties ekrānam vai turēt pie ekrāna, likt strādāt vairāk darbinieku un uzbūvēt viesnīcu. Jebkurā gadījumā, manuprāt, 3 zvaigznes ir LABĀKAIS vērtējums. tādam kā es!
šī spēle ir nepatīkama, jo šis stulbais ekrāns ir iesaldēts oranžajā plāksnē, labojiet to!
Hotel Tycoon Empire - Idle Manager Simulator Games Simulation jzrb
Man pat nesākas
Tāda laika izšķiešana, tā vienkārši pastāv pati par sevi Nav ieteicams
Jauka spēle, bet ne tik interesanta
Man patīk spēle... bet es maksāju par reklāmu bez maksas, dolārs un opcija vairs nav, un man joprojām ir jāskatās reklāmas. Lūdzu, izlabojiet
Laba lietotne
Šausmīga spēle!
Jauki
Cilvēk, kāpēc tas šķiet kā zibatmiņas spēle? Manis slikti izstrādātais lietotāja interfeiss kā 90. gadu lēta spēle. Pat popcap spēlei ir labāka apdare nekā šai spēlei. Es zinu, ka tas ir bez maksas, bet cilvēks. Kā jūs piesaistīsit savu spēlētāju, izmantojot piespiešanas spēles interfeisu.
Ir daudz labākas šī stila spēles. Būtu novērtējis 3 zvaigznes, taču pat pēc vērtējuma piešķiršanas tas turpināja man prasīt atstāt vērtējumu.
Perfekts
Šī spēle ir jautra, vai mēs varam izmantot automātisko klikšķinātāju ērtāk lietojams Auto Clicker, jums vajadzētu izveidot spēli bez automātiskajiem klikšķinātājiem, ja jums ir automātiskie klikšķi, varat iegūt tik daudz naudas, ka vajadzētu izdzēst automātiskos klikšķētājus
Ienīstu to
Cik slikta spēle 🎮 Es nezināju, ko un kā darīt