Post by neotiabetuche on Feb 25, 2022 2:15:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Agent Action - Spy Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Agent Action - Spy Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več zlata hack ▞▞▞
▞▞▞ Agent Action - Spy Shooter 2022 version ▞▞▞
Plačan brez oglasov. Ko sem nadgradil telefon, sem izgubil ves napredek. Izbrisal se bo.
To je dobra igra, Grafika je tako dobra, edina težava je, kje igrate, kjer nadaljujete. Mislim, da bi morali biti neprekinjeno nadaljevali, da bi morali biti več akcije skupaj s skrivnostnostjo in tako naprej
To ni slaba igra, kot trdi, vendar je oglasov preveč. Vem, da se oglasi plačajo za igre, vendar ne želim oglasov po vsaki majhni misiji.
Včasih sem zelo užival v tej igri, znatno so povečali količino oglasov, ki jih igrajo. Pretiravali smo z oglasi, tudi igranje je preveč enostavno. Sem na misiji 116 in se ne spomnim, kdaj sem nazadnje umrl. Niti nisem dober igralec, sovražniki preprosto nimajo zdravja. Brisanje
To je tako super, da je ta igra brez povezave, pet pet zvezdic, hvala za agentsko akcijsko igro
To je čudovita igra. Zelo sem se zabaval ob igranju te igre. Kadar koli igram to igro, mi um postane tako vesel. To je zabavna igra. In užival sem.
Agent Action - Spy Shooter پرتحرک jko
Nesramno število oglasov. Ne splača. 15 20 sek. igra za 1 min ali več oglasov. Hvala ampak ne hvala. Odstranjeno. Grafika je risana, a lepa. Preprosto grozno, da potrebujejo toliko oglasov. Lahko bi igrali za celotno "misijo" in se ujemali s časom, potrebnim za ogled enega oglasa (približno 30 sekund/1 min, odvisno od prikazanega oglasa). Poleg tega si morate za orožje/zaščite ogledati še nekaj oglasov, zaradi česar je število oglasov, potrebnih za igranje, noro in nevzdržno. Nobena "brezplačna" igra ni vredna toliko oglasov. Odstranjeno.
preveč oglasov. Kot dobesedno dodatek po vsakih 30 sekundah.
Odlična igra, a oglas po vsaki stopnji/fazi?!? Cmon, popolnoma uniči izkušnjo, ki jo prekinejo te preklete stvari! grrr...
Lepa igra, vendar s preveč dodatkov...
V redu
Resnično zabavna igra. krivulja enostavnega učenja. deluje najbolje, vredno pisala, dobra grafika. Stone so mi všeč strelske igre iz tretje osebe.
Zelo slaba igra. Igral sem 76 stopenj, vendar se nobeno od poglavij ne bo odprlo.
Preveč oglasov. Ne moti me reklame v igri, ampak ena vsako minuto je tako veliko.
Preprosto, a zabavno in napreduje s spodobnim tempom. Da, obstajajo oglasi za pridobitev igralnega orožja in dolarjev za igre.
Dobil je dve zvezdici, ker mi je všeč koncept, vendar ... Oglasi oglasi oglasi po vsaki ravni in na nivoju so oglasi, ki vam dajejo možnost, da dobite več plena za oglase, vendar skoraj vsakič, ko pritisnete "Nadaljuj", namesto da izberete nadgradnja je grozen oglas, daj, ljudje vem, da želite zaslužiti denar, vendar ne tako, ga ni mogoče igrati .. izbriši
Poglejte, lahko se ukvarjam z dodatki, da zahtevam nagrade ali celo na koncu ravni, toda med dejanskim igranjem igre? žal je preveč! škoda, ker je igra sama po sebi super
Je zelo lahka in zanimiva, še vedno igram igro, pozno vidim, kam me vzame.
Zabavna in zasvoji igra ... res ima več oglasov, kot mi je všeč, vendar mine čas
Igra je spodobna, vendar zelo klišejska. Oglasi niso tako pogosti kot v drugih igrah. Sicer pa na splošno igra v redu
Tako kot pri tej igri je edina stvar, da bi mislili, da bi se z visoko stopnjo, ki jo dosežete na vsaki ravni, nekatere stvari spremenile, vendar se zdi, da so vse ravni enake.
Dobra igra, preveč oglasov. Videti morate 30-sekundni oglas za vsakih 30-sekundno igranje. Predlog razvijalcem: Zmanjšajte oglase na 1/10 in imeli boste pošteno igro. Trenutno vaša aplikacija kriči, da zelo potrebujete denar.
zabavno je igrati, vendar "Lucky Box" ni tako posrečen, saj mi vedno znova daje iste predmete, ki jih nisem izbral.
Enostavno in tako zabavno. Za to igro sem preživel ure.
Ta najnovejša posodobitev je še najboljša. Ne samo, da je dodala novo vsebino, temveč je težavnost igre doživela dobrodošel porast izziva!
Najprej mi je všeč ta igra, vendar je ena težava. Sem na misiji 84 in to je nemogoče. Ustrelijo vas fantje, ki so na čolnu in v letalu, fantje vsakič dobijo 1 strel. Ne moreš živeti v tej misiji. In moj lik strelja nekje drugje, namesto da bi streljal na sovražnike. In posodobitev je hudičevo predobra. Prosim naredite nekaj. Všeč mi je igra.
Igral sem se in zelo užival. Potem pa je samo rekel "nagrada šefa" in je zamrznilo. Mislim, še vedno sem videl, da se agent premika, vendar je zamrznil. Zdaj nimam nagrad za šefe in moram vsakič znova zagnati, da nadaljujem z naslednjim. Včasih mi je bil všeč in bi mu dal 5 zvezdic, zdaj pa zaradi tega .... Ne. Oprosti.
Dejanja igre so zelo dobra, a ko igram to igro, se mi segreje tudi grafiko bi bilo treba nadgraditi.
KingGodCastle Strategické bgoi
Ta igra je res čudovita in zanimiva....a ko obstajaš iz igre, se ne bo odprla, ko vstopiš.
Popelje vas in vrže v akcijo. Potrebuje odlično koordinacijo rok/oči samo, da služi prvi krog.👍10/10 bi ga priporočil svojim prijateljem
Igra se vsakič samodejno prekine na istem mestu, razen na istem mestu. Odstranil sem in znova namestil, vedno znova isto. Tudi meni je bila ta igra zelo všeč
Igre v redu oglasi so nadležni
Igra je dobro strukturirana in zabavna za igranje, DOKLER ne odklenete vseh igralcev.V bistvu bi do takrat lovili edini cilj. Ravni se ponavljajo in so zelo preproste. Po nekajkrat postane zelo dolgočasno.
Agent Action - Spy Shooter Jangovar msht
Preveč oglasov. Sicer je igra zabavna, vendar sem jo moral po enem dnevu izbrisati, ker sem izgubil zanimanje za vse te oglase.
Bil je ga!e s 5 zvezdicami, a najnovejša posodobitev ga je uničila 4 me. Vse posodobitve posnetkov, ki sem jih naredil, so bile izbrisane. Gibanje je bilo dobro, zdaj pa izgleda kot stop motion film. Izgubil sem 77.000 $. Uvedli so strelne naboje in stvari, ki ne naredijo nič posebnega. Grozna in grozna posodobitev je uničila eno mojih najljubših iger vseh časov.
Jaz ljubim to igro. Kul grafika, orožje, lepa prilagoditev. Toda sčasoma se mi je zdelo, da se ta igra preveč ponavlja. Zato se odločim tudi za odstranitev. Poleg tega mi je bila igra zelo všeč
Oglasi so zelo nadležni, a zabavni. Nimam nič proti ponavljanju ravni, toda po določeni točki so bile edine stopnje, ki jih je treba ponoviti, vse tiste v zaprtih prostorih. Po 70. stopnji ni več puščav ali čolnov
Zabavna igra, vendar so oglasi zelo pretirani. Popolnoma pričakujte oglase v vseh mobilnih igrah, vendar je to povsem nova raven!
"Dragi gospod?," Ko sem prvič Tony Gibbs začel igrati to igro "Agent Action?" Tony sem zelo užival v igranju od prvega dne pred 4 meseci in poleg tega ne morem nehati igrati nekaj časa 😇😷?. Bog blagoslovi Facebook.
Odlična igra. Nisem jedel v oglasih, vendar sem vseeno kupil različico brez oglasov. Je vredno. Imam nekaj teh iger za razvijalce. So zabavni in brez težav. Nadaljuj z dobrim delom!
Odlična igra, zelo zabavna, toda zakaj dobi samo 3 zvezdice, zakaj preveč oglasov, tudi misija bi morala biti daljša, zakaj prekratka.
To igro že dolgo igram. Toda pred to novo posodobitvijo je bilo kul. Naredili so veliko sprememb.. Osebno mi ni všeč nova posodobitev.. Prej je bilo zelo dobro in zabavno igrati to igro. Toda s to novo posodobitvijo so stvari zmotili. Novo orožje, nove nadgradnje, novi sovražniki ... Včasih nadgradnja poslabša stvari. To je primer.
Lahko bi bilo bolj zabavno. Toda oglasi navsezadnje trajajo večno, da zaslužite denar za uvrstitev navzgor. Utrujajoče za igranje. .
2.99 ne odstrani vseh oglasov, ampak samo vsiljene oglase. Oglasi za nadgradnjo so 30 sekund ali več. PROSIM VRAČILO!!! uffda ... dobro, če bi mislili, da je to čedna igra, a je imela občutek vabe za oglase, bi imeli prav. toliko oglasov. tako zelo dolgo. obstaja možnost 2,99, da onemogočite oglase. Tega igralnega mesta ne bom mogel komentirati, ker se mi oglasi na splošno že zgražajo in jih bom izbrisal. Zdi se, da razvijalci ne vidijo povezave med oglasi in igro. ali jim je vseeno. izberem drugo možnost.Ta igra je spodobna in grafika je dobra, čeprav nekoliko preprosta, zato ji dajem 2 zvezdici, ker najprej ne morete ponoviti ravni, ki ste jo končali, nekatere pa so precej enostavne in ni možnosti izbire za težje igranje in drugič Problem, ki se mi zdi najbolj moteč del igre, je, da te sili, da gledaš oglase vsako minuto
Zabavna igra. Edina slaba stvar je preveč oglasov in morate plačati, da jih odstranite 👎🏾
Agent Action - Spy Shooter Akcija rfmp
Verjetno edina igra, ki postane lažja, ko nadaljujete! Dobiš vse te promocije, ne da bi sovražnik postal težji 😂😂😂💪🏿
Tehnično dobro zame!.ker mi kot strelec nismo čutili zmede/glavobol! .Torej je res zabavno..Hvala.
Precej kul 👍 bolje bi bilo, če bi izgledalo malo bolj resnično
Z vidika igranja .... Zabavna igra. Zelo sem užival. Dokler nisem gledal več oglasov kot dejansko igral. Nekajkrat dobesedno ustreli, nato oglas, ponovi. Razumem, da je oglaševanje pričakovano, vendar je znesek tukaj dovolj, da vzame užitek v sicer solidni igri.