Post by neotiabetuche on Feb 25, 2022 2:08:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rider ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rider IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać nieskończone klejnoty ▞▞▞
▞▞▞ Rider 2022 version ▞▞▞
Naprawdę fajna psychicd i grafika, w którą mógłbym grać cały dzień
Bardzo wciągająca i fascynująca gra. Prostota elementów sterujących (przytrzymaj lub zwolnij) jest po części jego siłą, ale czasami niepotrzebnie frustruje – czasami samochód obraca się, nawet jeśli naprawdę tego nie chciałeś, i wydaje się, że nie masz nad nim kontroli. Świetne wyzwania i poziomy oraz świetna zabawa w ciągłej poprawie. Niezupełnie 4 gwiazdki, ponieważ w końcu wydawało mi się, że moje wyniki nie są w pełni pod moją kontrolą. Nie tak dobry jak np. Skrzydło danych, choć ładne wizualizacje/muzyka
Ta aplikacja mogłaby dostać co najmniej 4 gwiazdki kilka dni temu, ale coś się zmieniło. To świetna gra dla biegaczy, poziomy są całkiem dobre i nie ma zbyt wielu reklam. Wszystko to jest dobre. Ale czasami wylądujesz czystym skokiem i nadal giniesz. Ten błąd może wydawać się mały, ale całkowicie zrujnował moje doświadczenia z tą grą. To psuje wysokie wyniki i doprowadza mnie do szaleństwa. Nie polecam.
Ta gra jest tak zła, że liście są tak śmieciowe, że gra nie nadąża za tymi samochodami / rowerami
Ta gra jest naprawdę świetna! Jedyną rzeczą jest to, że mój pojazd po prostu umrze, jeśli wyląduję normalnie. Zdarza się to w około 40% przypadków i jest bardzo denerwujące. Dochodzę też do punktu w grze, w którym bardzo trudno jest robić postępy. A ponieważ konsekwentne dotarcie tam zajmuje trochę czasu, nie możesz ćwiczyć pokonywania przeszkód. Ale to wciąż świetna gra. Dobra grafika, fajne samochody i po prostu zabawa i relaks.
Nie mogę przejść tej gry
Deweloperzy powinni naprawić pewne błędy i interakcję pojazdu z mapą (czasami rower ulega awarii bez powodu lub zatrzymuje się z powodu złej jakości toru. Jest wiele innych irytujących błędów, ale nie warto o nich wspominać
Kul gra
bardzo dobra grafika i ścieżka dźwiękowa, bardzo podoba mi się styl tej gry. jednak gra jest bardzo niespójna do tego stopnia, że wywołuje skrajną wściekłość. Nawet w automatycznych akrobacjach gra w jakiś sposób udaje się zabić gracza. Koniecznie trzeba mieć szczęście niż umiejętności, aby gra nie zabiła Cię w nieprzewidywalny sposób.
Gra jest świetna i naprawdę wymagająca. Dałem mu 4 gwiazdki, ponieważ jest kilka usterek, które mają 2 lata, jeśli nie starsze.
Jego fenomenalne jest posiadanie tak wielu reklam z powrotem, ale jest trochę zepsute przez 30 sekund rozgrywki pomiędzy nimi. Czy myślałeś o całkowitym wyeliminowaniu rozgrywki, abyśmy mogli po prostu wyświetlać reklamy non-stop?
Ktoś wytłumaczy dlaczego ta gra mnie zabija?
Jak na tak starą grę spodziewałem się tylko bardziej dopracowanego, ale jest to nafaszerowany reklamami festiwal bugów pokrolu losowo wybuchającego motoru dwie gwiazdki za grafika
Rider Spillehall jwmh
Gra jest fajna, ale reklamy są nierozsądnie głupie. Zagram turę, która trwa kilka sekund i zostanę spoliczkowana 30-sekundową reklamą. A kiedy klikam x, aby zamknąć reklamę w prawym górnym rogu, otwiera się link do pobrania Playstore dla reklamy. Czuję się jak w komediowym skeczu z tą głupią grą
Wayyyyyy za dużo reklam. Zabawny przyjaciel z 2 gwiazdkami.
Ta gra jest naprawdę fajna, ale jest za dużo reklam. To frustrujące!
Nie instalcie tego, zbagowana gra w każdym kolejnym miejscu. Nawet gdy obejrzy reklamę za reklamę. Odradzam instalację.
Wspaniale. To tylko 1- start, bo kiedy próbuję oglądać reklamę nagrody, taką jak wskrzeszenie, mnożnik klejnotów lub reklama wyskakująca. Gra się zawiesza. Tworzy muzykę, ale nie mogę jej odtworzyć, bo to tylko czarny ekran, muszę wyjść i wrócić do gry. To może być naprawdę denerwujące, gdy prawie pobijesz swój najlepszy wynik. Innym błędem jest to, że zaczynasz powoli. Jest losowy i zdarzał się sporadycznie. Byłoby miło, gdybyś naprawił te błędy.
Fajna gr, ale nie dość, że mi vzas spowalnia, żeby jeszcze jak klikam zacząć mi działa, jak klikam na ekran do mi nie jedzie!!! Nie lubię tej gry!!! Aaaaaa!!!!!!🤬🤬🤬😤😾😾
gdy zrobiłem 2 obroty i wylondowałem na koła to i tak zginołem dzienkuje za taką gre
Gra jest fajna mam już 11 pojazdów i co powiedzieć nie po prostu jest fajna i tyle a daje daje możliwość dodania coiny czy coś bo zbieranie tych punktów robi się nudne a tak to na razie 4 gwiadki Wgl mam 9 lat
Rider Аркаде htud
Głupia gra i jest niefajna
Użyj, aby być świetną grą z mnóstwem zabawnych wyzwań. Ale ponieważ dodali w pasku reklam u dołu ekranu, gra spowalnia do praktycznego zatrzymania za każdym razem, gdy reklama się zmienia. Poradzę sobie z lagami, ale większość ludzi nie zapłaci 2,50 dolara tylko po to, żeby gra się nie opóźniała. Więc moja osobista opinia jest taka, że gra powinna albo zostać zaktualizowana, aby obsłużyć reklamy, albo gracze powinni otrzymać lepszą ofertę na usuwanie reklam.
Uwielbiam tę grę, ponieważ ma akrobacje i skoki, dlatego uwielbiam tę grę
Zbyt wiele błędów i usterek, gra stała się wyprzedanymi reklamami po prawie co drugiej rundzie
Dużo grałem w tę grę. to zabawne, ale jego wady wynikają z bycia zabitym w naprawdę głupi sposób, zawsze uruchamiam grę jak 2 razy i zamykam ją przed tym, jak niesprawiedliwa była moja śmierć.
Reklamy i skam
Właśnie dostałem tę grę dzisiaj i absolutnie jej nienawidzę, prawie zepsuł mi cały telefon do tego stopnia, że przycisk home nie działał, a dla mnie jest to sposób na stresujące miejsce, w którym samochód eksploduje, jeśli wylądujesz z zbyt dużą siłą lub gdyby wszystkie cztery koła nie dotknęły podłogi w tym samym czasie.
Najgorsza gra, w jaką kiedykolwiek grałem. Ma tylko jedną kontrolę, ale poziomy są trudne.
Myślę, że dobrze się bawiłem z tą grą, ponieważ była wciągająca i ma naprawdę dobre poczucie konieczności próbowania i próbowania ponownie. Polecam ją osobom, które lubią wyzwania i dobrze się przy tym bawią
na początku było super ale potem z jakiegoś powodu zresetowała mi się gra
Uwielbiam tę grę, jedną z najlepszych gier, które pobrałem przez Ketchapp. To świetna zabawa, ponieważ możesz robić koziołki i prowadzić swoje ulubione samochody. Tam też jest mój ulubiony samochód, czyli Delorean. Poleciłem to innym 5/5 za to
Pamiętam, że grałem w to kilka lat temu na starszym telefonie. Świetnie się bawiłem i nigdy nie czułem presji, by wydawać pieniądze, ani reklamy nie były strasznie nachalne. Zainstalowałem to ponownie wczoraj, ale teraz gra wydaje się zepsuta. Hitboxy w samochodzie sprawiają, że wybuchają, kiedy naprawdę nie powinny. Wylądowałem na jednej lub obu oponach, ale gra zarejestrowałaby to jako hit. Myślę, że możliwe, że zawieszenie ściska się na tyle nisko, że nadwozie auta styka się z ziemią wybucha.
Opcja przywracania zakupów nie działa Gram w tę grę przez około miesiąc z rzędu. Kupuję też bez reklam i to też nie zostanie przywrócone. Na moim nowym telefonie. Straciłem cały postęp z powodu mojego nowego telefonu
Nie jestem pewien, do jakiego dziwnie wysokiego telefonu jest przeznaczony, ale kiedy jestem w biegu, tekst wyniku znajduje się w połowie ekranu, a wszystkie dolne przyciski są w połowie poza ekranem
Rider Arkadne igre vym
Szczerze mówiąc, baner discordowy niszczy całą grę. Mam telefon za 600 funtów, który wciąż niszczy grę i tak bardzo się opóźnia! To nawet nie jest grywalne. Zdecydowanie usunę tę grę. (Było fajnie bez baneru Discord i mam nadzieję, że możesz usunąć reklamę Discord)
1) Za dużo reklam. Tak denerwujące. 2) Mam OnePlus 8 i gra rozciąga się poza ekran, więc góra i dół są odcinane. 3) Jeśli masz zamiar dawać nagrody za zebranie określonej liczby klejnotów, prawdopodobnie powinieneś umieścić licznik klejnotów na ekranie podczas gry (chyba że to jest odcinane, ponieważ twoja gra nie pasuje do ekranu).
Minęło dopiero 5 minut, a ja już mam 5 addów!! Teraz wiem, że to głupia pułapka reklamowa. Kiedy przegrasz, jest reklama, jeśli wygrasz... JEST REKLAMA. to takie denerwujące! A kontrolki to śmieci. Gra wygląda fajnie, ale prawdopodobnie dałaby 99 miejsca. Polecam nie kupować tej głupiej gry!! Założę się, że przycisk bez reklam nawet nie działa.
Gra fajna na chwilę.Ma irytuje błędy.Są jednym skutkiem ważniejszym (według mnie) lenistwa działania. 😎😎.
Gra fajna ale mają rozwalone hit boxy, potrafią rozwalić się na drodze zbiorczej
Rider Arkada vad
Gra jest super ale najszym i najwcześniej wkurzajacym błędem jest to moje autko ładuje normlanie na dwa a eksploduje naprawdzcie do dam 5 gwiazdek
Dark Riddle Phiêu lưu vpoe
Ta gra jest beznadziejna i denerwuje mnie 😠😡😠😡😠😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😡😠😠😡😠😡😠😡 Nienawidze tej gryyyyyyyyyyyyyyy😡😡😡😡😡!!! !!!!
Teraz mnie rozgrywkę i nagle rozbijmy bez powodu proszę naprawcie do damy 5 gwiazdek