Post by substevomeze on Feb 19, 2022 9:49:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећати издржљивост ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Добро
Тешка игра не могу да надоградим свој кухињски алат новац не могу да купим кухињску одећу молим више новца у огласима
Здраво свима. Да ли данас постоји проблем са сервером? Из неког разлога, игра се не учитава.
То је невероватна игра♥ али цена сваког артикла је тако висока и потребно је много времена да се добије предмет, волео бих да се побољшам у томе💫
Не могу да наставим јер игра жели да смањи оптерећење у тренутку када морам да идем да се састанем са другим куваром, можете ли решити проблем, хвала
Веома лепа игра, али време кувања је предуго
Star Chef 2: Restaurant Game Симулятори clqj
Морам да кажем да сам био пријатно затечен одељком о историјским и нутритивним чињеницама, тако занимљиво!! Волим забавне чињенице, историјски контекст, а информације о исхрани су ми заправо веома користан подсетник о томе која храна има које главне хранљиве материје. Стално изнова разматрам те ствари од када имам природан приступ обнављању здравља након рака костију. Заиста вас ценим! Игра је прилично забавна, али морам да кажем да сам заиста највише импресиониран одељком о чињеницама!
🙂🙃🙂 Добра је игра али проблем је што тамо немамо више реда купаца јер сви купци траже ствари које не отварамо до.
изазовна игра без сумње са свим налозима које треба испунити и људима којима треба служити, али има и своје забавне делове, посебно функцију окретања точка.
први пут је ова игра била веома добра, као права ... али након ажурирања, била је веома лоша, продајна цена је пала, али је цена куповине земљишта и куповине уређаја и даље била скупа, па је то отежавало ствари ...
Леп
Момци, волим ову игру, али од јуче не могу да учитам игру. Само престаје да се учитава при крају. Да ли морам поново да га инсталирам? Да ли ћу изгубити ниво? Хвала вам!
Ово је лепа уметност. Свиђа ми се ова игра јер сам је користио на мобилним подацима са слабим сигналом.
Као главни кувар, део 1 је добар почетак, други део је такође добар, али један проблем је што је потребно много времена да се подигне ниво
Ажурирајте ову игру ускоро. Зато што не могу да га отворим сада... па зашто се затворио пре него што га пустим
Карактеристике ове игре су заиста лепе. Инсталирао сам игру и играо своју прву игру, радила је глатко и игра нуди стална упутства тако да заиста помаже функцијама као што је служење купцима. Савршено ми пристаје.
Игра је добра и изазива велику зависност, али имам 2 главне ствари које морам да поставим питање. К1. Који део развојног тима је мислио да је смешно постављати тако смешна времена кувања? Скоро 3 за латте, мислим хајде озбиљно. К2. Цене за станице могу некако да разумем, али цене на копну су невероватне. Сада плаћам 63.000 за комад земље који се не разликује по величини од првог комада, зашто једноставно не бих имао фиксну цену од 20.000 или барем имао систем банкарских кредита
Забављао сам се док буквално није престао да учитава оно што је требало. Покушао сам деинсталирати и све. Задржао је ту глупу зелену стрелицу и није ми дозволио да напредујем.
Већина игара за симулацију кувања обично се фокусира искључиво на кухињу за разлику од Стар Цхеф 2 где можете да управљате и делом свог ресторана где услужујете своје муштерије. То је оно због чега ми се игра толико свиђа.
надоградња мојих столова и седишта ми је учинила много лакшим да служим својим клијентима и зарадим више конуса и искуства. Надоградње заиста чине разлику у вашој игри и заради
Постаје помало досадно, јер је потребно дуго да се добије кукуруз, паприка итд. Како се ово може зграбити ако се само разиђе тек када победим у одређеној рунди... Зашто, дођавола, не могу да узгајам кукуруз и/или паприке...
На старој верзији, пре ажурирања могу да гледам толико огласа неограничено, али сада је ограничено само надам се да је неограничено као и пре..
Почело је добро, али се онда смрзло приликом преузимања задатака за садњу и бербу парадајза. Сваки пут када поново покренем игру, она се враћа на замрзнути екран и без обзира колико пута сам притиснуо „к“ или „потврди“, и даље се заглави. Са оваквим проблемима 10 минута у Деинсталирању.
Играње Стар Цхеф 2 је искуство за себе. Забавна авантура која је и награђујућа и задовољавајућа. Сваки виши ниво вас приближава већем броју надоградњи и већем броју награда. То је тако узбудљиво! (осмех)
Чинило се да је то можда била добра игра, али се стално смрзавала. Затворио сам апликацију и убио је, деинсталирао сам и поново инсталирао али се отворила и не могу ништа да урадим. Изузетно фрустрирајуће, покушавам да кликнем на сто да услужим госта, једну од куварских станица или било где, само да покушам да га натерам да уради нешто, али не могу. Па сам га поново деинсталирао.
За куповину скупих састојака са тржишта потребно је много доброта, тешко их је набавити. Кухињски апарати су скупи! То је спора и досадна игра, ако немате стрпљења да чекате, немојте играти ову игру!
Blocky Car Racer - racing game Lenktynės lbie
Ова игра је направљена са мешавином савршених карактеристика и интерфејса. Чим отворите игру, она почиње да вас води да покренете сопствени ресторан. Стар Цхеф 2 привлачи љубитеље кувања попут мене
Систем нивелисања је добар у овој игрици… није превише тежак, није лак. Чини вас да се заиста фокусирате на то да те поруџбине припремите и изађете на време да бисте добили максималне новчиће и искуство.
Заиста волим ову игру.☺☺ Не могу да престанем да играм себе од играња све више и више ..... Али један проблем са мном је што сам изгубио свој нови телефон не. Не могу да знам шта се дешава али да , Жао ми је због тога што сам га деинсталирао...
Постао сам стварно иритиран овом игром. Имаћу део састојака који су ми потребни да направим јело. Онда када повећам више састојка. Пише да сада немам. Као, супа од јаја, треба ми 2 купуса. Имао 1. Засадио више и сада има нулу. Ово се дешавало изнова и изнова! Да не спомињем да стално тражи да правим посуђе од апарата које немам и нећу имати још неко време. Нећу потрошити гомилу новца покушавајући да убрзам игру. Поправите ове проблеме.
Игра је била тако лепа и цена машина је тако висока. Купци траже нове артикле, али новац и максимум су мањи
Откако сам почео да играм ову игру, пала је низбрдо. Чамцима је потребно много ствари да се попуне, а можете врло мало у бонусу. Не добијате предмете за надоградњу својих кувара или кулинарских станица.
Star Chef 2: Restaurant Game Simulācijas spēles kgu
Свиђа ми се изазов. Међутим, додавање пријатеља је тешко.
Мислим да је ово добра игра, али не могу да играм како треба. Кад год кликнем на стрелицу у дневнику, она не иде негде. Покушао сам да кликнем на излаз, али не могу да изађем. Покушао сам да поново покренем игру али је и даље исто. Брух.
Забавно за игру
Зашто се изазов кувара променио у коришћење карата (уместо корпе) које је веома ограничено и морате да потрошите новац да бисте купили новац да бисте добили више карата?? ово је смешно!!!!!!!!! Онда више немам шта да радим да бих уживао у овој игри
Када достигнете ниво 8, Стар Цхеф вам омогућава да проширите свој ресторан и направите места за више столова, декора и уређаја. Заиста желим да завршим следеће нивое што је пре могуће да бих истражио више функција.
са закључавањем на хоризонту и потребом да останем код куће што је реална могућност да ће ми Стар Цхеф 2 добро доћи. Лако ми постане досадно и ова симулација кувања ће ми омогућити да се забавим
Ова игра је тако досадна и одузима много времена. Људи траже храну на станицама које чак и немам, због чега се игра не може играти, ово је досадно
Star Chef 2: Restaurant Game 시뮬레이션 klfa
😑😑 досадно
Заиста сам уживао у овој игри док се није заглавила и нисам успео да сервирам, нема менија, само замрзнут. Поновна инсталација не помаже, срећом тим за подршку је помогао и поправио то након неколико дана.
Мрзим када играте ту игру мајстора кувара, не реагује баш много.. Тако љуто и разорно!
Игра је забавна за играње. Узбуђујете се када видите како напредујете у игри. Нема принудних реклама. Графика чини игру привлачнијом за играње. Једна мала ствар, волео бих да можемо да посечемо мртво дрвеће и биљке тако што не користимо своје новчиће или новац. Није лепо видети мртве биљке које висе око вашег тешко зарађеног дизајна игре. Знате на шта мислим. Желим вам пуно успеха и више моћи.
Данас сам преузео ову игру и зарадио сам прве награде. У почетку су вам дозволили да сервирате супу од зелене салате купцима како бисте стекли искуство у вођењу сопственог ресторана. Играм га непрекидно. Већ сте откључали 5 нивоа и зарадили губитке новчића.
Многи детаљи који нису прилагођени кориснику скривени су у игрици, када се налазим на месту декорације, он стално искаче на одређено место на мапи. Морам да превучем једну зидну слику по целом ресторану да бих је поставио на место које желим. И игра наставља да подучава и подсећа играча да ради одређене ствари, што је заиста досадно. А након што недавно ажурирају игру, игра касни дођавола, мој телефон има снапдрагон870 и стварно је нов, могу да покренем генсхин импак при 60 фпс, али само 15 фпс у овој игрици?
****ПОТРЕБНО НАМ ВИШЕ СТОЛОВА ПОРЕД 18 КОЈЕ ДОБИЈЕМО, ЧАК И НА ВИШИМ ЛВЛС СМХ**.КАДА ЋЕТЕ НАМ ДОЗВОЛИ ДА ДОБИЈЕМО ВИШЕ СТОЛОВА?? СВА ОВА АЖУРИРАЊА И ЈОШ 18 ТАБЕЛА КОЈЕ ДОБИЈЕМО, БЕЗ ОБЗИРА НА КОЛИКО ВИШИ ДА ПОДНЕМО СМХ. ПРЕЂИ ПРЕКО ТОГА
Свиђа ми се ова игра, има толико тога да вас заокупи. Дао бих 5 звездица за 2 ствари (до сада пошто сам играо само један дан), али време кувања је смешно. 15 минута за салату од бундеве? 🙄 Такође, играм у изазову кувара 😤 Ја сам ниво 17 и играм са ппл преко нивоа 35. Немам магичну помоћ за изазов и пораз. Неправедно. Иначе је до сада све добро. Ти Едит: Требало би да зарадимо новац у изазову кувара. Све је тако скупо
Стар цхеф 2 је најбоља игра за симулацију кувања коју сам икада играо. Нуди толико иновативних функција као што је могућност узгоја поврћа и украшавања ресторана!
Добар дан, постоји ли неки посебан разлог да се игра неће учитати данас? Отишао сам у плаисторе да видим да ли су потребна нека ажурирања, али ниједна.
Била је то добра игра, али цена свега је толико висока да произвођачи желе да вас натерају да потрошите прави новац на новчиће да бисте проширили простор или купили следећи уређај. Надокнадите испоручене поруџбине са више новчића ако желите да наплатите толико да бисте кренули напред. Такође, мој камион одлази и враћа се сваких 20 минута, али никада са новом робом за куповину! Увек је потпуно исто као распродати камион који је управо отишао!!! Поправите ово.